Reise til Thailand og barnehjemmet Baan Chivit Mai (hjem med nytt liv)

Fredag forrige uke satt jeg meg på et fly til Oslo og videre til Bangkok via Dubai.  Vi skulle være et par dager i Bangkok før vi reiste opp til Barnehjemmet nord i landet.

I Bangkok dro vi på sightseeing, shoppet og spiste. Mye. I Bangkok handler det meste om mat! Hver eneste gate er full av små boder som lager og selger alle mulige fantastiske retter på fortauet. Kvelden vi kom til byen dro vi på midnight-streetfood-tour. Vi ble kjørt rundt i tuk-tuk og spiste den beste streetfooden som thaiene selv spiser! Etter syv stopp var vi rimelig mette da vi kom tilbake til hotellet klokken 01 på natten…

KLIKK INN PÅ POSTEN FOR Å LESE MER OG SE FLERE BILDER

Read More

Ny hjemmeside!

Hei! 

Nå har jeg endelig fått meg en hjemmeside, og dette er første innlegg på min egen blogg :) Her kommer jeg til å skrive litt om hva jeg er med på, og også dele noen tanker når jeg føler for det. Noen ganger kommer jeg til å poste innlegg hver dag, men for det meste vil postene komme med ujevne mellomrom.

I dag reiser jeg hjem fra Thailand, har hatt en fantastisk reise til et barnehjem i Chiang Rai nord i landet. I løpet av helgen legger jeg ut en bloggpost om denne reisen, med mange bilder :) 

So stay tuned :)

Mathea-Mari


MM

Read More

© Mathea-Mari 2017
All Rights Reserved.