BIOGRAFI


Høsten 2012 entret en liten jente fra Bergen scenen på «Norske Talenter». Ut av den unge kroppen kom en klokkeklar stemme som gikk rett i hjertet med dommerne og tok henne, ikke bare til finalen, men også sikret henne en audition plass for hovedrollen i «Annie» sammen med tusen andre barn. Mathea Mari fikk rollen, oppsetningen på Folketeatret året etter ble en braksuksess og den unge jenta med det lange håret sitt navn var straks på alles lepper. 

I 2014 sang Mathea-Mari seg nok engang inn i hjertene til publikum og stakk av med seieren i MGPJr med den egenskrevne låten «#online». En låt som fikk mye oppmerksomhet for teksten som stiller spørsmålstegn til mengden sosiale medier blant barn- og ungdom. 

Med nærmere 100 gjennomførte konserter de siste par årene og utallige TV opptredener har den nå 15 år gamle jenta mer konsert og scene erfaring enn de fleste kan drømme om. 

Det siste året har også den unge talentet brukt mange timer i studio på nye låter gleder seg til å dele med publikum. «Det beste jeg vet er å stå på scenen og treffe fansen. Jeg gleder meg enormt til å reise rundt å holde konserter i 2016 med nye låter på spillelisten» forteller Mathea-Mari og fortsetter «Til høsten begynner jeg på videregående og jeg skal fullføre skolen ved siden av musikken, men jeg vet allerede at det er artist og musiker jeg skal være. Jeg har ingen plan b.» 

Når Mathea-Mari lanserte sin nye låt «One of Them»  ble sluppet den 5. februar 2016 var det nok en gang med ett betydningsfullt budskap til sin generasjon: «Jeg har blitt veldig glad i «One of Them». Den setter ord på følelser jeg har kjent på selv. Det er en ærlig låt som jeg vet mange andre unge vil kjenne seg igjen i» sier den bevisste bergensjenta. 

Mathea-Mari jobber for tiden med nytt låtmateriale.


© Mathea-Mari 2017
All Rights Reserved.